Frösåker brygga rubrikbild

Semester i sikte

 

Jag börjar nu att räkna ner mot semester och det känns så skönt. Lite andrum från jobbet och att få ladda batterierna inför hösten är precis vad jag behöver.
Även om jag inte är trött rent fysiskt så börjar det kännas rörigt rent psykiskt.
Så ibland måste man få göra en ctrl + alt + delete med jobbrelaterade tankar.

Även om jag gärna skulle ge mig ut på en resa i världen så måste jag ändå slå ett slag om att glädjas åt det lilla, det enkla, det som finns i ens närhet.

Jag hoppas det fina vädret fortsätter i några veckor till nu så att man kan få gotta sig på stranden med, svalkande dryck en god bok och lite bad tillsammans med min älskade ängel  för mig är det livskvalitet!

Smultronställen i Västerås

 

Skulle du vara i krokarna av Västerås eller rentutav bo här så varför inte besöka några av smultronställena som faktiskt finns här?

Västerås Cable Park

Köp dig en mjukglass, sätt dig i skuggan under ett av träden nere i hamnen och bara titta på hur det trixas med vattenskidåkning i Västerås Cable Park.

Klipporna på Änsgö

Eller varför inte packa en picknickkorg och ge dig ut till klipporna på Ängsö för att njuta av en hel dag med sol och bad i naturskön miljö?

Frösåker brygga

Frösåker brygga är en annan pärla strax utanför Västerås. Det finns ingen strand men en stor härlig brygga som inbjuder till bad, relax och picknick.

En bild säger mer än 1000 ord

 

Jag är egentligen en ganska usel fotograf. Det blir snett, vint och oskärpa när jag fotograferar. Likväl tycker jag det är kul att fotografera till bloggen.

Jag har en vilja att börja fotografera mer till bloggen men inser att kameran i min Iphone inte riktigt räcker till. Inte för att en kamera skulle göra mig till bättre fotograf, men jag saknar möjligheten till optisk zoom i mobilen.

Nu vet jag absolut ingenting om kameror… Eller lite vet jag ju förstås, så som upplösning, optisk zoom och lite sådant, men jag är långt ifrån expert!

c

När jag som hastigast tittar på nätet så verkar exempelvis en Nikon 1 S1 vara lagom avancerad, lagom stor och lagom i pris för en amatörfotograf likt mig:-D

10,1 megapixel och ett 11-27,5 mm medföljande objektiv för under 2000 kr. Kan det vara nåt? Bättre fotograf är jag inte…

Jag ska läsa på och titta efter en kamera, enkelt nog för en nybörjare, bra nog för att kunna utvecklas med och inte allt för bökig att ha med sig!

Softa i solnedgången

 

Jag vill passa på att tacka alla som gillat bloggens Facebooksida. Har du ännu inte varit in på sidan och klickat gilla så tycker jag du ska göra det nuuuuu ;-)

Gilla bloggens Facebook sida

Facebook mini icon https://www.facebook.com/joakimohrndalensblog

Nu ska jag avsluta detta inlägg och sätta mig ute på terrassen med min älskade ängel  och bara njuta av solnedgången. Life is good 

”To love and be loved is to feel the sun from both sides”
/ David Viscott

Hot summer icon

Annonser