Ibland känns det som om bloggen börjar rosta… Man skriver samma sak om och om igen. Men det kanske är så, man är inte intressantare än rost?

Det går bara i stå ibland… Man vet inte vad man ska skriva, så varför ens skriva kan man ju undra? Fundera på den ni, alla ni hjärskrynklare *haha*

Men som en ”vis man” en gång sade om sin sångröst, på mycket tydligt finsk brytning, ”det vore väldigt tyst i skogen om bara de vackra fåglarna sjöng”. Jag får väl se på bloggande på likvärdigt sätt. Det vart väldigt tomt i cyberrymden om bara de skrivkunniga skrev *haha*

En galning vid namn Anders Behring Breivik är i norska polisens förvar och har erkänt både bombdådet i centrala Oslo och massakern på Utøya. Detta har naturligtvis dominerat TV sändningarna senaste dagarna.

Vissa psykologer verkar nästan uteslutande prata om enstöringar som gör saker som dessa. Men efter att ha läst i kvällspressen, delar av Anders Behring Breivik’s dagbok så inser man ju att han verkar inte vara en ensling, eller en introvärt männsika. Detta dåd är långt ifrån någon impulsiv handling!

Han verkar ha planerat detta sedan 2002! Startat företag och lärt sig termenologi för jordbruk bara för att kunna köpa konstgödsel för att göra bomber. Åkt utomlands för att försöka köpa vapen, varit med i skytteklubb för att lagligt kunna få vapenlicens, skrivit ett 1500 sidor långt manifest (även om det verkar som om delar av manifestet enligt media är av Unabomber mannen Ted Kaczynski). Men impulsiv, nej knappast! Men utan tvekan en galning.
Anders Behring Breivik får av mig rött kort på livstdi och det är generöst!

Havet av männsikor och blommor i Oslo för att hedra de döda såg ingen ände.

Enligt TV4’s morgonnyheter så ökas säkerheten i Sverige bland annat på ett kommande scoutläger, som ironiskt nog ska hållas på ett gammalt skjutfält…

Trots guds uppmaningar om att söndagen är en vilodag så kom vi iväg till gymet, vilket var helt underbart! Fler sådana söndagar på schemat helt klart!

1. Hantelpressar i lutande bänk 3*10*12,5Kg
2a. Hantel curlz {superset med 2b} 3*10*7,5Kg
2b. Hantel kickbacks {superset med 2a} 3*10*7,5Kg
3. Compound row 3*10*57Kg
4. Overhead press maskin 3*10*32Kg
5. Hantel flies i bänk 3*10*7,5Kg
6. Bänkpress i Smithmaskin 1*10*25Kg
1*8*25Kg
1*7*25Kg
7. Preacher curlz i maskin 1*10*41Kg
1*6*41Kg
1*4*41Kg


Även om antalet övningar var färre än förra gången så måste jag vara nöjd med att ha gymmat två gånger denna vecka. Ökade även vikten på vissa övningar. Dock körde man slut på sina krafter fortare än förra gången.
Jag måste ändå sätta på passet.

Utöver träningen på gymet idag så tog vi även en kvällspromenad på 7,8Km.

Måndag och tisdag har dock gått i lathetens tecken, eller som jag väljer att kalla det, i vilans tecken *haha*. Men på’t igen imorrn kanske…

…Gröna fingrar har jag aldrig haft och kommer heller inte påstå jag har. Men i dagarna har vi faktiskt planterat lite kryddväxter och ett olivträd!
Faktiskt ganska kul, hmm… Jag tror jag borde sinnesundersökas, eller?


Olivträdet, bär frukt din planta… *Ett Kalle Anka skämt*

Vi planterade även Rosemarin, Timjan och Basilika. Nu är det bara att vänta och se om man har gröna fingrar eller som det alltid varit tidigare, liemannens fingrar över planterade växter *haha*

Inte bara passar låttiteln Rusty Cage till detta blogginlägg med rubriken Rost. Den framförs helt suveränt tungt och hårt av Johnny Cash. Live at Jay Leno.


Efter Johnny Cash död så lär världen aldrig mer få en artist likt honom, en unik man, en unik röst! Johnny Cash dog 2003 och vart 71år gammal.

Allting gott! Så måste man allt se på det, att alltid försöka hålla en positiv attityd. Nöjd med att ha kommit iväg till gymet i alla fall två gånger en och samma vecka! Jag ska försöka bibehålla den kontinuiteten i gymmandet.

Operation sluta snusa går väl si så där… Jag har i och för sig snusat en del portionssnus. Dock inte alls så mycket som jag snusade när det var lössnus. Så det är väl en framgång i sig! Men det vore nu läge att dra ner ännu mer för att sedan kunna bli snusfri helt. Men ändå en liten framgång.

Avslutar detta inlägg med att skänka offren i Norge och dess anhöriga en tanke. Tänk vad en ensam galning kan ställa till med!

Madness takes its toll. Please have exact change – Okänd.

Annonser