På lördag bär det av till mor och far i ”Katthult” igen. Eller snarare ”Sågstugan” som deras hem så vackert heter. Det ligger i en gammal kohage mitt mellan Flen och Katrineholm, i absolut ingenstans, det är så man får lantfeber.
Men samtidigt så avkopplande och så rofyllt..

Nästan alla bilder och grafik i detta blogginlägga är i gråskala, för jag kände för att göra just så *L* Men bilden ovan lät jag av förståeliga skäl vara i färg! Känns som att känslan av solnedgången från landet skulle försvinna om jag gjorde bilden till gråskala *L*

Det börjar bli kväller, har bäddat ordning för mig och småbarnen. Avkopplande men man får lätt lite lantfeber så här på kvällen… Bloggar lite medans barnen tittar på sommarkrysset och väntar på om Sean Banan är med… Hmm!!!

Ett band som jag gillar/gillat i ”omgångar”. Till och från lyssnat så mycket på dom så att man nästan blivit mätt. Sen tar det nåt år eller två tills man åter igen upptäcker hur enormt vackra låtar dom gjort. The Walkabouts med Chris Eckman och Carla Torgerson i spetsen. Oräkneliga skivor, oräkneliga låtar, från akustiskt till elektriskt… Suveräna texter!
Jag har dessutom *stolt* haft förmånen att se dom live!

The Walkabouts – Poor side of town →
(från cover skivan Satisfied Mind)

Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som har förmånen att få vara medlem i Mashed Kidneys MC Skultuna. Min bröder i klubben är alla pärlor på sina egna sätt! Det stöd och support man har av sina bröder är ovärderlig i tunga och svåra stunder. Tack för all hjälp my brothers!
Sedan den glädje, skratt och lättsamhet dom sprider kring sig är upplyftande! Man kan inte annat än bli glad i deras sällskap.

En sammanhållning, en gemenskap, ett brödraskap utöver det vanliga. Jag är oerhört glad, tacksam och stolt över att vara medlem i
Mashed Kidneys MC Skultuna. K – 4 – E


Två Stockholms besök inom loppet av två dagar! Puh, det har varit mycket, men samtidigt kul att det rör på sig lite. Möten, planering och demonstarationer av bland annat LMS system och programvara för kvalitetsledningssystem. Det är många bollar i luften samtidigt, många olika system att hålla koll på och hålla isär. Det är så pass mycket olika saker att jag nu måste börja strukturera det hela ännu mer noga för min egen del.

• SharePoint Services 10
• LMS Exlearn och EViSiON
• Kvalitetsledningssystem
• Microsoft Exchange Server
• Samt alla övriga uppgifter så som website, trycksaker mm.

Hur mycket slit och släp, hur mycket flexibilitet och snabba kast det än må vara i jobbet så är jag glad och tacksam för att ha ett jobb att gå till…

Vilken otrolig vän jag har i Peter Haglund! Det låter som en cliche men jag skulle ta en kula för honom och jag vet han skulle göra detsamma för mig! Det stöd, den back-up jag har av honom är bortom alla ord! En klippa att luta sig mot när det blåser storm! Utöver det så har vi haft så otroligt kul genom åren… Från Kina resor till Swedish Bike Meet till seminarium i Danmark. Listan kan göras lång! Peter är för evigt min bästa vän! Love Ya Bro!

For you my eternal friend!!!!
Ozzy Osbourne – Working Class Hero →

Wise men say – all is fair in love and war
There’s no right or wrong – in the design of love
And I could only watch – as the wind crushed your wings
Broken and torn – crushed like the flower under the snow
And like the flower in spring – Love will rise again to heal your wings

Hoppas och ber att även en vingklippt änglel ska flyga igen…

Nähepp! Dags att natta bloggen för denna gång… Ett blogginlägg om tacksamhet. Även om jag inte alltid lyckas visa det, så är jag oerhört tacksam för/mot/till så många… I owe you!

Death is not the end (Nick Cave – Murder Ballads)
(Nick Cave, Shane McGovan, PJ Harvy, Kylie Minoge, Blixa Bargeld mfl).

Seal this blog in silver ink… and let the ink never dry!

Annonser