Tiden verkligen flyger förbi med full upp mest hela tiden. På jobbet är det fullt upp och det är många olika projekt och uppgifter som kallar på ens uppmärksamhet! Synd att klaga då de flesta uppgifter är stimulerande! I vanlig ordning måste man bara ställa sig frågan hur man skall hinna med allt? Mitt vanliga dilemma… Strukturering och prioritering. Och jag lovar, det är inte alltid så lätt att säga, prio 1, prio 2, prio 3 e.t.c. Detta till skillnad mot vad många kanske tror och tycker… ”Det är bara att…”! Tyvärr är det sällan ”bara att” i mitt jobb. Nåväl, det rullar på och det vore som sagt synd att klaga, det är både stimulerande och utvecklande!

Tid för träning…
I morgon bitti kommer klockan ringa 05:45! Ska allt pallra mig till gymet för andra gympasset denna vecka. Lugn åter-start på gymandet efter sjukdom och sjuka barn. Men att ha tränat i alla fall två pass denna vecka skulle kännas mycket bra! Så wish me luck med att komma upp imorgon bitti för träning!

Tid för läsning…
Jag och mina böcker… Tjatar om det iderligen. Kommer så sakteliga framåt med läsningen. Varierar mig ibland mellan böckerna. Problemet är ju att egentligen skulle man behöva lägga sig 19:00 för att orka läsa en längre stund *haha*, är jag gammal..? När man väl gjort allt jobb, familjärt och annat är man i regel så trött att ögonen går i kors efter ett kapitel. På det viset tar det ju tid att komma igenom en bok. Kanske borde läsa istället för att blogga?

Undrar var man ska börja… Eller fortsätta i högen av böcker? Ska man börja med böckerna om IT-projekt (är ju igång på en av de böckerna redan), eller ska man börja lite med SOA (Service Oriented Architeture) eller kanske man ska läsa på om Microsoft SharePoint och SharePoint Designer. Eller kanske rent utav ”nöjes” läsa lite i Nicki Sixx’s Heroine Diaries, historiskt om Hitlers generaler eller bara en kriminalroman av Leif GW Persson? Vraka och välja!

Rapport från Lund…
Flickorna ringde hem från Lund idag och rapporterade att allt var bra. Lillflickan Amanda var jätte glad för hon hade träffat och fått fotograferas och fått en autograf av en av skådisarna från hennes favorit tv-serie: Andra Avenyn. Exakt vem det var är jag dock osäker på. Hur som helst ville inte skådisen att fotot skulle publiceras på Internet och i det fallet får man väl respektera det beslutet! Även några tidningar hade varit där samt SVT1 och deras kulturnyheterna. Får se om det finns online imorgon så man kan länka till nyhetsinslaget! Är så glad för Amandas skull!

En vandring genom 6:e maj…

• 1758 – Den franska revelutionären Robespierre föds.
• 1835 – Första nummret av tidningen: New York Herald ges ut.
• 1877 – Indian hövdingen Crazy Horse kapitulerar för ”federal forces”.
• 1889 – Eiffeltornet invigs officiellt.
• 1915 – Orson Welles föds, känd mest för Världarnas Krig och Citizen Kane.
• 1972 – Världens bästa ishockeymålvakt genom tiderna föds: Martin Brodeur.
• 1983 – Hitlers dagbok avslöjas som fake av experter på området.
• 1992 – Den tyska skådespelerskan och divan Marlene Dietrich dör.

Tid att packa…
Ska allt se till att packa och ställa ordning för morgondagens tidiga träning. Träningsväskan ska vara packad, Shakern framme för en ”NO-Xplode” frukost och allt annat som bör vara i ordning för en så (för min del) tidig morgon som 05:45. Ska allt fylla på en burk med Gainer också, som skall med till jobbet. Hmm, borde gå till affären för att införskaffa lite frukost och annat som kan förtäras på jobbet imorgon bitti.

Time is part of the measuring system used to sequence events, to compare the durations of events and the intervals between them, and to quantify the motions of objects. – Wikipedia.

Hur det än är, tid har jag inte tillräckligt med… Give me more!

Annonser