Idag tog jag junior med mig ut till MC klubben för en ”fixardag”. Till skillnad från vardagens jobb så blir det ju betydligt mer kroppsligt på klubben. Bubba och bära, snickra och fixa! Det skönt för kroppen att ”få användas som en helhet”. Man saknar till och från sitt gamla jobb som byggnadsplåtslgare!

Det så kul att träffa sina klubb bröder, trivs så oerhört bra deras sällskap! Det är stoj och skratt, vänskap och sammanhållning utan dess like! Dagens fixardag var förutom fastighetsunderhåll även lite förberedande inför klubbens fikaträffar, som i år är för 13 året i rad!! Vi måste vara en av få, om inte ensamma att som ”klubb/förening” i Sverige att ha bedrivit en aktivitet som fikaträffar så pass länge?

Skickar här en stående inbjudan till er alla att besöka Mashed Kidneys MC Skultuna’s fikaträffar, som vi har varje onsdag mellan maj och september!! Varmt välkomna oavsett om du är MC buren eller ej… Alla är välkomna!

[ Länk till klubben – Mashed Kidneys MC Skultuna → ]

När jag och junior kom hem från klubben hade min kära fru plockat och rensat i ett stort skåp som står i hallen. Vi har planer på att fixa till hallen, men det stora skåpet och dess innehåll har liksom varit ett litet ”hinder”! Skåpets innehåll är nämligen allt och ingenting. Men hon hade gjort ett suveränt jobb och nu är vi ett stort steg närmare ”fixandet” av hallen…

Morgondagen är höljt lite i ett dunkel, förhoppningvis kan vi bära ner det stora skåpet i källaren och ”komma vidare” med hallen och sedan en middag hos mormor, men utöver det inget planerat. Vilket kan vara skönt! Borde i vanlig ordning plugga lite, vilket är en ambition för morgondagen. Likaså funderar jag på att göra några ”gallerier – slideshows” med bilder från mina Kina resor, USA resan bland annat!

Kvällens aktivitet består av att sitta och ladda Ipoden så musiken ska passa träningen på gymet… Musiken i IPoden blir vad som tydligen kallas NDH, Neue Deutsche Härte! Musiken på IPoden av bland annat:
• Rammstein • Eisbrecher • Megahertz • Emigrate • Rob Zombie…

Es fließt durch meine Venen – Es schläft in meinen Tränen
Es läuft mir aus den Ohren -Herz und Nieren sind Motoren – Gib mir Benzin!

Annonser